Bouwbewaking

Andor Security Service is een gewaardeerde beveiligingsexpert voor de bouwsector. Met het merendeel van de (middel)grote bouwbedrijven in Nederland hebben wij een overeenkomst voor beveiligings- enbewakingsdiensten tijdens (nieuw)bouw- en renovatieprojecten. Wij zorgen voor permanente bewaking, met of zonder hond, van uw terrein of locatie.

SURVEILLANCE OP HET TERREIN

De bewaker surveilleert over het terrein met een representatieve en herkenbare dienstauto. De surveillant controleert op aanwezigheid van onbevoegden, voert pandcontrole (kantoren en werklocaties) uit en schakelt eventueel alarmsystemen in of uit. Hij let er specifiek op of de omheining nog in tact is.

BEWAKINGSHONDEN VOOR EXTRA VEILIGHEID

Afhankelijk van de situatie ter plekke maakt de beveiliger van Andor Security Service gebruik van een bewakingshond. Dit draagt bij aan de veiligheid van de bewaker en van het bouwproject. Wordt een bewakingshond ingezet? Dan is dat zichtbaar op de bewakingsborden. Er gaat een grote preventieve werking uit van de aanwezigheid van bewakingshonden.

DUIDELIJK HERKENBARE BEWAKING

Prominente aanwezigheid van bewakingsborden, bewakers met beveiligingsuniform (goedgekeurd door het Ministerie van Justitie) en een dienstvoertuig schrikt potentiële criminelen af.

Wilt u weten waarom zoveel bouwbedrijven kiezen voor bewaking door Andor Security Service? Neem dan contact met ons op.