Evenementenbeveiliging

Naast de reguliere beveiligingswerkzaamheden, heeft Andor Security Service zich ook gespecialiseerd in het beveiligen van evenementen.

ANDOR HEEFT ALLE DISCIPLINES IN HUIS

Andor Security Service beveiligt een evenement volledig door eigen inzet van o.a. toezichthouders,  verkeersregelaars, artiestenbegeleiders en honden-geleiders. En het veiligheidsplan? Dat kunt u ook gerust aan ons overlaten.

HOE WIJ TOT EEN SLUITEND BEVEILIGINGSPLAN KOMEN

In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en bepalen wij met u het gewenste beveiligingsniveau. Vervolgens werken wij dit uit in een risicoanalyse. Hebt u deze analyse goedgekeurd, dan stellen wij een begeleidings- of beveiligingsplan op. Daarin zijn concrete acties duidelijk omschreven: wij zien niets over het hoofd, wij laten niets aan het toeval over. De praktijk wijst uit dat deze aanpak succesvol is.

SPONSORING NODIG?

De betrokkenheid van Andor Security Service houdt niet op bij de beveiliging. Wij weten als geen ander dat veel evenementen hun bestaan danken aan de goodwill van sponsoren. Ook hierin leveren wij graag, in overleg met u, onze bijdrage.

Weten waarom Andor Security Service zo vaak gevraagd wordt voor de beveiliging van grote evenementen? Neem dan contact met ons op.