Hondenbewaking

Andor Security Service is toonaangevend als het gaat om bewaking met honden. De hondenbrigade van Andor Security Service is een specialistische en zeer gerespecteerde discipline binnen onze dienstverlening.

RISICOVOLLE SITUATIES

De beveiligers met bewakingshonden zijn zeer geschikt om in te zetten bij risicovolle situaties, zoals evenementen, risicotransporten en bijvoorbeeld bij leegstaand vastgoed of op afgelegen bedrijventerreinen.

KWALITEIT GAAT BOVEN KWANTITEIT

Ook in deze discipline opereren wij professioneel en zakelijk. Betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit zijn daarin de rode draad. Dat realiseren wij door de juiste zaken ├ęcht goed uit te voeren en continu in gesprek te blijven met onze opdrachtgevers.

EEN BEKWAAM TEAM

Om de kwaliteit te waarborgen, investeren wij veel in opleiding en begeleiding van onze hondengeleiders en bewakingshonden. Bijvoorbeeld de verplichte Veiligheidstraining, die ervoor zorgt dat zij inzetbaar zijn op verschillende locaties, voor een verscheidenheid aan gerenommeerde opdrachtgevers.

De hondengeleiders en honden zijn volledig gecertificeerd volgens het programma van de NBvdD (Nederlandse Bond v/d Diensthond) en/of KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging). Wij beschikken dan ook over een uitstekend team van gekwalificeerde, gecertificeerde en gemotiveerde hondengeleiders.

Meer weten over wat onze hondenteams voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.