Andor Security Service

DE BEVEILIGERS ZIJN VAKMENSEN

Onze beveiligers zijn getraind op waakzaamheid en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden. Zij zijn altijd in het bezit van een diploma Beveiliger 2, BHV-certificering en/of EHBO-certificaat. De beveiligers hebben een signalerende en optredende functie.

Daarbij staat service, integriteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Door korte communicatielijnen en een ruim personeelsbestand kunnen wij direct inspelen op calamiteiten en complexe of ad hoc situaties.

HOE WIJ UW BEVEILIGINGSDOELSTELLING INVULLEN

In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en bepalen wij met u het gewenste beveiligingsniveau. Vervolgens werken wij dit uit in een risicoanalyse. Hebt u deze analyse goedgekeurd, dan stellen wij een begeleidings- of beveiligingsplan op. Daarin zijn concrete acties duidelijk omschreven: wij zien niets over het hoofd, wij laten niets aan het toeval over. De praktijk wijst uit dat deze aanpak succesvol is.  

WIJ HOUDEN CONSEQUENT VAST AAN TOPKWALITEIT

De markt en onze daarop afgestemde werkwijze dwingt ons om continu te investeren in veiligheid, scholing, kwaliteit, professionaliteit, integriteit etc. Dat doen wij met plezier. De focus daarin bent u: onze opdrachtgever en leverancier. Wij laten u graag zien waar Andor Security Service voor staat en waar u ons op kunt aanspreken.

f